SALE: 20% korting op TYR-schoenen WINKEL NU
pic

Over ons

We houden van lichaamsbeweging, een gezonde levensstijl en alles wat met beweging te maken heeft. Onze kwaliteitsapparatuur volgt ons op een uitdagende reis om onze dromen waar te maken. We werken samen met trainers, atleten, CrossFit-boxen en organisatoren van fitnessevenementen. We ondersteunen mensen voor wie beweging een manier van leven is.

In de Top4Fitness e-shop bieden we je een breed scala aan accessoires, schoenen en trainingsapparatuur van merken als Nike, Under Armour, Adidas, Reebok, Nebbia en vele anderen. We hebben alles wat nodig is voor elk type training, van CrossFit en circuittraining tot dans en yoga. Hier vind je alles, van de nieuwste modellen gewichthefschoenen en yogamatten tot innovatieve CrossFit-trainingstools. We zijn momenteel online in 13 landen en veroveren snel nieuwe gebieden.

Samen vormen we een grote # top4fitness-community.
We doen niet aan fitness, we leven fitness.

Met collega's van andere sportafdelingen zoals hardlopen en voetbal
vormen we een grote Top4Sport-familie.

Geschiedenis TOP4SPORT

2010

Top4Sport opgericht. Begin van onze samenwerking met Nike

2012

Gespecialiseerde Top4Football online winkel gelanceerd.

2013

Online winkels Top4Running en Top4Fitness gelanceerd

2014

De Top4Football-winkel werd geopend in Praag, de modernste winkel in Centraal-Europa die gespecialiseerd is in voetbal. Samenwerking met meer dan honderd clubs van de eerste klasse tot het regionale kampioenschap.

2015

Uitbreiding naar Slowakije. Top4Football winkel geopend in Bratislava. Premium Top4Running-winkel geopend in Praag. Samenwerking met de Tsjechische atletiekfederatie tot stand gebracht.

2017

2018

Uitbreiding naar Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Top4Street online shop gelanceerd.

2019

Top4Sport wordt een trots lid van 11TeamSports Group, de grootste voetbalspeciaalzaak in Europa