SALE: 20% korting op TYR-schoenen WINKEL NU
TOP 12 Rugzakken en Tassen

TOP 12 Rugzakken en Tassen

16. 8. 2021 1 min. lezen

Wil je iets op je rug, maar weet je niet hoe je moet kiezen uit dat grote bedrag? Dan ben je op de juiste plek. Kies voor een stadsrugzak, sporttas of sporttas. Voor elk wat wils.

TOP 12 Rugzakken en Tassen

batohy

 

Heb je een veelzijdige tas of rugzak nodig waar je je niet voor schaamt in de stad en tegelijkertijd compact en praktisch? Deze is voorzien van een aparte bescherming voor de laptop, is zeer comfortabel en kan een goede reisgenoot zijn.

  • Onze Eco-tip: adidas TIRO, die absoluut om de planeet geeft! Het is gedeeltelijk gemaakt van gerecycled plastic dat op stranden is verzameld voordat het de oceaan vervuilt.

Wil je liever je dagelijkse leven en het actieve leven scheiden? Sporttassen zijn geschikt voor elke sport, omdat ze erg ruim en veelzijdig zijn en sommige hebben een waterdicht bovenwerk zodat je bij elk weer kunt trainen. Dames zullen de kleinere, meer georganiseerde en elegante tas waarderen.

We zullen fans van lege handen of rugzakliefhebbers zeker plezieren, vooral rugzakken naar de sportschool. Het beschikt over een apart vak voor vuile kleding of schoenen. Ze zijn eenvoudig met gegarandeerd snelle toegang tot alle spullen.

Weet jij al welke je moet kiezen?


RECENSIE