SUMMER SALE - Bespaar tot 60% op geselecteerde artikelen WINKEL NU
Reebok Modern Safari Collection - wek je vrouwelijke energie

Reebok Modern Safari Collection - wek je vrouwelijke energie

31. 7. 2022 2 min. lezen

Het populaire sportmerk Reebok presenteert een nieuwe collectie exclusief voor vrouwen - Reebok Modern Safari.

Vrouwen in de hoofdrol

Vrouwen, meisjes, lopers, sportvrouwen. Het zijn allemaal geweldige wezens. Met deze collectie wil Reebok vrouwen motiveren om te bewegen. Om een beweging te vinden waar ze verliefd op worden. Of het nu gaat om wandelen, krachttraining, groepslessen in de sportschool of vrijetijdskleding. Het is aan jou! Maak plaats voor je vrouwelijke kracht met de Modern Safari-collectie. Wat kunt u verwachten?

Voor lichamelijke activiteit - leggings, korte broeken, sportbeha's
Voor dagelijks gebruik - sweatshirts, joggingbroeken

Reebok Modern Safari-collectie

Reebok Modern Safari

Waarom kiezen voor Reebok Modern Safari?

  • Dierenpatronen - De collectie is geïnspireerd op luipaardpatronen die de vrouwelijke natuur weerspiegelen - kracht, wildheid en elegantie. Elke vrouw kan zijn wat ze wil zijn - geloof gewoon in jezelf en streef je dromen en doelen na. Ga ervoor met Reebok en Top4Fitness!
  • Functionaliteit en comfort - Comfortabele snitten gemaakt van functioneel materiaal waarmee u uw volledige potentieel kunt gebruiken, zelfs tijdens intensieve oefeningen. Kwaliteitsstukken die zweet afvoeren, op hun plaats blijven en je bewegingsvrijheid niet beperken.
  • Kleuren - beige en zwart voor de liefhebbers van klassiek en minimalisme. Blauw en rood voor vrouwen die op het eerste gezicht gezien willen worden.

Sportschoenen

De moderne safaricollectie heeft een schoen nodig die veelzijdig, comfortabel en geschikt is voor intensieve trainingen. Dat is precies waarom we de  Reebok HIIT 2.0 hebben - een design sportschoen waarop je 100% kunt vertrouwen voor prestaties

Reebok_HIIT_2.0

 

Toon je wilde en ongebonden geest in de Modern Safari-collectie en word wat je wilt zijn!


Verkrijgbaar bij Top4Fitness.